BALIKESİR / KEPSUT - İsaalan İlkokulu

ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAFTASI

Ara

BİGEP projesi kapsamında velilerimize bilgilendirici broşür dağıtımı yapıldı.

Ara

Okulumuzda "Sevimli Kelebekler" tiyatro gösterisi gerçekleştirildi. Tüm öğrencilerimizin katılım gösterdiği bu etkinlik oldukça eğlenceli ve keyifli geçti.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını okulumuzda coşku ile kutladık. Yerli ve Milli ürünlerimizden bahsedip öğrencilerimizi bu ürünleri tüketmeleri konusunda teşvik ettik.

Kas

Uygulama bahçemize sebze ekimi gerçekleştirdik. Etkinliğe katılan öğrencilerimiz yedikleri sebzelerin nasıl yetiştirildiğini deneyimleyerek öğrendi.

Ekm

İlçe düzeyinde gerçekleştirilen "Cumhuriyet Koşusu" yarışmasında dereceye girerek bizi gururlandıran FIRAT CEYLAN'a, katılım gösteren tüm öğrencilerimize, öğretmeni Sayın Elif KESKİN'e ve velimiz Şükriye CEYLAN'a teşekkür ederiz.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yaptık. Öğrenci ve personelimizi depremde yapılacaklar hakkında bilgilendirdik. "Çök-Kapan-Tutun" ve "Hayat Üçgeni" kavramaları üzerine sohbet ettik.