BALIKESİR / KEPSUT - İsaalan İlkokulu

Haz

Müdürümüz sabah sporu ile  öğrencilerimizin derse motivasyonunu artırıyor.

Haz

Okul öncesi öğretmenimiz tüm sene olduğu gibi yine neşeli ve öğretici oyunlarla çocuklarımızın dikkatlerinin gelişmesini sağlıyor.

Haz

Ana sınıfımız bahçesinde ot temizliği yapıldı.  Personelimizin ellerine sağlık teşekkür ederim.

Haz

İngilizce öğretmenimiz Fatma ÇETİN'in yürüttüğü "MİNİK ÇİFTÇİLER" e-Twinning projesi yerel basında yer aldı. Başta proje yürütücüsü öğretmenimiz Fatma ÇETİN olmak üzere projede emeği geçen tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okul öncesi öğretmenimiz Hatice Nur SAĞLAM liderliğinde öğrencilerimiz ana sınıfımızda hem keyifli dakikalar geçiriyor hem de oynayarak öğreniyorlar.

Haz

Yaz ayların gelmesiyle değerli müdürümüz Sadullah İŞLER ve  öğrencilerimizin okulumuzu daha yeşil ve huzurlu bir hale getirme çalışmaları son hız devam ediyor.

Haz

Müdür Yardımcımız, Bigep Proje Sorumlusu ve Eba Kullanımında Okul Birincisi olduğundan Kaymakamlık tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

Haz

BİGEP projesi kapsamında "Tohumuma Sahip Çıkıyorum" diyen öğrencilerimiz ailelerinden ve komşularından topladıkları ata tohumlarını okulumuza getiriyor. Bu tohumlar yürütücü öğretmenler ve idaremiz tarafından geleceğe aktarılabilmesi için tohum bankalarına gönderiliyor.

Haz

BİGEP  kapsamında yürütülen "Ailemle Okuyorum" projemizde öğrencilerimiz aileleri ile her akşam saat 20.20' de kitap okumaya devam ediyor.

Haz

"Minik Çiftçiler" e-Twinning projecimizin sonuna gelirken tüm paydaşlarla oluşturulan ortak ürünümüz.

Okulumuz proje yürütücüsü Fatma Çetin öğretmenimize, katılım gösteren ve ilgilerini hiç eksik etmeyen tüm velilerimiz ile öğrencilerimize teşekkür ederiz. Emeğinize sağlık

Haz

Başarıyla yürütülen "Minik Çiftçiler" e-Twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz proje katılım sertifikalarını aldılar. Okulumuz e-Twinning proje yürütücüsü Fatma ÇETİN'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Ana sınıfımızın civcivleri yaza hazır bile

Haz

Öğrencilerimiz ile İsaalan Köyünde kısa bir gezi gerçekleştirdik. Çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Haz

Uygulama bahçemize ısırgan otu ile hazırlanmış organik bitki ilacımızı attık. Bereketli mahsüller olsun.

Haz

Öğrencilerimiz ile güzel bir kahvaltı etkinliği gerçekleştirdik. Tüm öğretmen ve öğrencilerine  teşekkür ederiz.